Версія для друку
Середа, 22 вересня 2021 18:59

Поромівська громада демонструє позитивну динаміку розвитку – Віктор Сапожніков

22 вересня перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков взяв участь роботі сесії Поромівської сільської ради. У порядок денний засідання було внесено 21 питання. Депутати на початку роботи заслухали звіт про виконання місцевого бюджету в І півріччі, а наприкінці внесли зміни до головного фінансового документа громади. Крім того, затвердили розпорядження сільського голови Олега Савчука, видані ним у міжсесійний період.

Багато уваги на цій сесії було надано вирішенню питань соціального характеру. Зокрема, затверджені положення про службу у справах дітей, центр надання соціальних послуг, реорганізований Старолішнянський ліцей шляхом пониження статусу.

Внесено зміни й до деяких програм, що стосуються сприяння матеріально-технічному забезпеченню прикордонних підрозділів, фінансування заходів мобілізаційної роботи і територіальної оборони, покращення функціонування Центру обслуговування платників податків. Також депутати затвердили положення про природоохоронний фонд громади.

Одним із важливих блоків сесійного засідання стали звіти очільників трьох старостинських округів громади про роботу за 10 місяців, тобто, від початку каденції нової ради. Про свою роботу розповіли Юрій Шулякевич, Ліана Вітичук та Микола Тюхта.

«Поромівська громада демонструє позитивну динаміку розвитку, який відбувається завдяки співпраці сільської влади, місцевого бізнесу та громадян. Ефективне використання бюджетних коштів та залучення спонсорської допомоги, акумулювання людських ресурсів задля оперативного вирішення викликів сьогодення – це добра самоврядна практика. В свою чергу райдержадміністрація усіляко сприяє громаді у питанні розв’язання проблеми ремонту догори, вирішенні певних труднощів із фінансовими надходженнями до місцевого бюджету з державного», - зазначив у своєму виступі перший заступник голови РДА Віктор Сапожніков,  А оскільки він з таким же робочим візитом відвідував тергромаду влітку, то сьогодні відзначив цілий ряд очевидних змін в плані благоустрою, ремонтів закладів соціальної сфери та інших позитивних перетворень на території Поромівської ТГ.

Переглядів 3852

Галерея зображень