Версія для друку
П'ятниця, 22 жовтня 2021 11:43

Волинська ОДА закликає бюджетні установи пришвидшити процес підписання договорів з НАК «Нафтогаз України»

Триває процес підписання договорів  з НАК «Нафтогаз України» на забезпечення бюджетних установ газом за пільговим тарифом 13,7 гривні за кубічний метр (без врахування ПДВ та транспортування). Ціна на газ із врахуванням ПДВ та транспортуванням становитиме приблизно 16,8 гривні за кубічний метр.

Без укладеного договору з НАК «Нафтогаз України» бюджетні установи не зможуть отримувати тепло за пільговим тарифом, натомість купуватимуть газ за ринковою ціною, яка значно вища.

Відтак, сьогодні заступник голови ОДА Ігор Чуліпа та керівництво управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації провели чергову селекторну нараду з представниками органів місцевого самоврядування з приводу прискорення процесу підписання договорів на газ.

«З понеділка стовпчик термометра уночі опуститься до мінусових показників. Ми не можемо допустити відсутність тепла у дитячих садках, школах чи лікарнях. Процес формування пакету договору з НАК «Нафтогаз України» необхідно прискорити», – наголосив Ігор Чуліпа.

З приводу будь-яких питань підготовки та оформлення пакету документів представники бюджетних установ чи органів місцевого самоврядування можуть звертатися до профільного управління ОДА. Там готові надати усі необхідні консультації, аби максимально пришвидшити цей процес.

Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Переглядів 4718