Версія для друку
П'ятниця, 04 лютого 2022 10:11

Спорткомплекс в Луцькому НТУ, стадіон «Локомотив» у Ковелі та 12 активних парків: підсумки розбудови спортивної інфраструктури в області за 2021 рік

Спортивний комплекс на базі Луцького національного технічного університету капітально відремонтували у рамках програми Президента України Володимира Зеленського Велике Будівництво. Тут утеплено корпус та оздоблено його фасад, перекрито дах, здійснено реконструкцію басейну. Окрім того, в рамках проекту модернізували стадіон. Він має бігові доріжки, футбольне поле та  спортивне устаткування для проведення змагань з легкої атлетики.  Про це повідомив голова ОДА Юрій Погуляйко на своїй сторінці у фейсбуці. 

Також у минулому році завершена масштабна реконструкція стадіону «Локомотив» у Ковелі. Відновлення об’єкту проходила в три етапи. В рамках першого – будівельники відремонтували підтрибунні приміщення та будівлю, де розташований культурний центр, а у рамках другого – облаштували благоустрій території. На третьому етапі збудували футбольне поле, бігові доріжки, сектори для штовхання ядра, легкоатлетичних стрибків, метання диска, молота і списа, тренажери, встановили дренажну та водовідводну систему й електронного табло.

Окрім того, у 2021 році в Україні, зокрема й на Волині, стартувала реалізація проекту «Активні парки – локації здорової України». Так, у рамках ініціативи Президента України Володимира Зеленського в області створено 12 активних парків: у місті Ківерці, селах Боратин, Шклинь Лище, Крупа, Підгайці, Романів Луцького району, в смт Луків та Головне (Ковельський район), у Нововолинську й Устилузі (Володимир-Волинський район) та в місті Камінь-Каширський.

Переглядів 4400

Галерея зображень