16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Вересень 2019 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30            
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    Шановні працівники лісової галузі краю!

    Щиро вітаю Вас із професійним святом.

    Саме ви стоїте на сторожі зеленого храму нашої Володимирщини. Своєю наполегливою клопіткою працею із дня у день, усі чотири пори року, при будь-якій погоді оберігаєте та примножуєте лісові багатства нашого району.

    Шановні працівники фізичної культури, вчителі, тренери, ветерани галузі, спортсмени, шанувальники і уболівальники спорту!

    Щиро вітаю Вас із Днем фізичної культури і спорту!

    Фізична культура і спорт сьогодні є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства, важливим чинником зміцнення здоров'я кожного громадянина нашої держави та Володимирщини. 

    Американський білий метелик (АБМ) - карантинний організм обмежено поширений  в Україні.  Вперше в нашій країні виявлено у 1952 році в Закарпатській області, а з 1966 року відбулося поступове розповсюдження його в інші області країни. І ось він вже добрався  до нас.

    При проведенні фітосанітарної експертизи підозрілих частин гілок та листя, які надійшли з м. Рожище, фахівцями ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» вперше виявлено на території області американського білого метелика.

    Сьогодні, 13 вересня 2019 року, відбулося чергове засідання комісії з питань соціального захисту населення та призначення житлових субсидій райдержадміністрації, у якому взяв участь в.о.голови, керівник апарату Сергій Романюк.

    16 вересня Міністерство юстиції України розпочинає Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу. Це буде масштабний комплекс заходів, направлених на одночасну та всесторонню роботу з протидії булінгу в закладах освіти.

    Протруєння насіння залишається одним із ефективних заходів проти хвороб, що передаються з насінням.

    Тверда сажка на озимій пшениці – одна  найбільш шкідлива із хвороб. Ознаки  твердої (або смердючої) сажки ясно виражені тільки на початку молочної стиглості зерна  В цій фазі уражені колоски ніби сплюснуті, їх забарвлення інтенсивно зеленого кольору з синім відтінком, колоскові лусочки розчепірені. Якщо роздушити такий колосок у фазі молочної стиглості, то замість молочка виділяється сірувата рідина з неприємним запахом. Ближче до повної стиглості замість зерна утворюються чорні мішечки. Вони легко роздушуються і являють собою чорну масу, яка складається з великої кількості хламідоспор.

         У разі отримання фізичною особою – підприємцем – платником єдиного податку коштів від надання послуг, виконання робіт за договорами доручення, комісії, транспортного експедирування або за агентськими договорами, у книзі обліку доходів (книзі обліку доходів і витрат) відображається вся сума коштів, яка надійшла на поточний рахунок платника податку та/або яку отримано готівкою, за такими договорами.

         Разом з цим при заповненні податкової декларації платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця до доходу включається сума отриманої винагороди повіреного (агента).

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua