17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28            
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 04 лютого 2022

    Вакцинація підлітків від COVID-19 захищає їх від важких наслідків коронавірусної хвороби. Про це наголосив під час брифінгу заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін.  Він також закликав батьків менших дітей нагадати їм базові протиепідемічні правила: миття рук, етикет кашлю, фізичну дистанцію. 

    Кабінет Міністрів України розширив дію програми «єПідтримка» за двома пунктами. По-перше, з 7 лютого отримати 1000 грн у рамках програми «єПідтримка» зможуть українці від 14 років, які мають дві дози щеплення від COVID-19. По-друге, розширено перелік сфер, у яких можна отримати послуги за програмою. Кошти єПідтримки можна буде витратити на: освітні послуги; дитячі позашкільні гуртки; перебування в літньому/спортивному дитячому таборі; спортивні товари (ковзани, лижі, туристичне приладдя тощо); канцтовари; шкільне приладдя. Раніше кошти програми можна було витратити лише на книжки, послуги у сфері культури, спорту чи пасажирських перевезень.

    У Дія не підтягується COVID-сертифікат для щеплених бустерною дозою? Натомість зменшився термін дії сертифіката про два попередні щеплення? Що робити? Отримали ваші питання стосовно COVID-сертифіката в Дії для щеплених бустерною дозою та відповідаємо на найпоширеніші із них. 

    Заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін на брифінгу щодо ситуації із поширенням COVID-19 розповів про особливості тестування на коронавірус, терміни самоізоляції та підстави для її завершення. Самоізоляція людини, у якої підтвердили COVID-19, має тривати щонайменше 10 днів. Якщо з 10 дня після появи симптомів протягом трьох днів симптоми відсутні, то самоізоляцію можна завершувати. 

    Кабінет Міністрів України ухвалив Національний план вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19 на 2022 рік. Відповідний проєкт розпорядження прийняли під час засідання Уряду 2 лютого. Національний план вакцинації передбачає, що загальна стратегія вакцинації проти COVID-19 буде полягати у ревакцинації бустерною дозою тих, хто вже отримав базовий курс щеплення в 2021 році, та вакцинації тих, хто не отримав жодної дози. 

    Спортивний комплекс на базі Луцького національного технічного університету капітально відремонтували у рамках програми Президента України Володимира Зеленського Велике Будівництво. Тут утеплено корпус та оздоблено його фасад, перекрито дах, здійснено реконструкцію басейну, а також модернізовано стадіон.  Про це повідомив голова ОДА Юрій Погуляйко на своїй сторінці у фейсбуці. 

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua