16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 27 жовтня 2021

    27 жовтня на засіданні районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заступник голови райдержадміністрації Віктор Фіщук доповів про стан роботи із укладення договорів на газопостачання для установ соціальної сфери району.

    27 жовтня перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков провів засідання районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, в ході якого було затверджено план заходів з посилення в районі карантинних обмежень. Зокрема, члени комісії підтримали протокольне рішення обласної комісії ТЕБ та НС щодо рекомендації органам місцевого самоврядування продовжити шкільні канікули до 7 листопада.

    За дорученням голови ОДА Юрія Погуляйка його перший заступник Сергій Мовенко проінспектував хід виконання реставраційних робіт «Білого та Сірого будинків Косачів»  26 жовтня. У червні поточного року тут стартувала реконструкція в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість ремонтних робіт становить понад 11 млн гривень. До фінансування залучені кошти із державного та обласного бюджетів.

    У рамках програми Президента України «Велике будівництво» на Волині триває ремонт автомобільної дороги місцевого значення Ковель – Білашів – Перковичі. А саме реконструкція її 8-ми кілометрової ділянки від села Зелена до села Білашів, яка стартувала у вересні поточного року. В рамках робочого візиту на Ковельщину, 26 жовтня 2021 року перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко проінспектував хід виконання робіт із відновлення цього шляху.

    На початок серпня принаймні однією дозою антиковідної вакцини в Моршині було щеплено 72,4% дорослого населення, двома дозами було вакциновано 66% дорослих мешканців. Влітку в містечку зовсім не було хворих на коронавірусну хворобу, а зараз там реєструють поодинокі випадки, оскільки хворіють переважно невакциновані люди, розповів координатор з вакцинації проти COVID-19 у Львівській області Олег Когут. Статистика говорить сама за себе: вакцинація допомагає полегшити перебіг хвороби та формує колективний імунітет!

    На ранок 27 жовтня на Волині протягом попередньої доби зареєстровано 654 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19 (з них у дітей – 71, у медпрацівників – 15). У Володимир-Волинському районі виявлено 122 нових хворих.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua