Версія для друку
Вівторок, 12 червня 2018 16:56

Усі заплановані дорожні об`єкти будуть здані вчасно: голові ОДА відзвітували про стан ремонту доріг

Олександр Савченко провів чергову нараду щодо використання бюджетних коштів для ремонту доріг краю сьогодні, 12 червня 2018 року.

За словами директора департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Івана Мирки, на дороги місцевого значення запланована субвенція з державного бюджету на місця, що становить 393,9 млн грн. До слова, місцеве співфінансування складає майже 17 млн.

- Минулого тижня вже закінчилися процедури підписання договорів. Завдання на червень вже роздані – і виконуються. І вже першого липня ви побачите ту динаміку, в якій ми повинні працювати, - запевнив Іван Іванович.

Окрім того, за домовленістю з сільськими радами та ОТГ, вони підготували проектно-кошторисну документацію на місцеві об`єкти. Станом на 11 червня вже готові 21 з 24 проектів на поточний ремонт доріг та 10 з 12 – на капітальний. Підготували також завдання для закупівель, відповідно запустили 5 тендерів, з яких 1 вже завершився. Між іншим, його виграв «Луцькавтодор-сервіс».

Що ж стосується митного експерименту – планові надходження складають 218,112 млн грн, у тому числі 32 мільйони резерву для ремонту. На ці кошти вже підготували перелік об`єктів.

Наразі всі роботи тривають згідно графіка, переконують дорожники, тому у жовтні всі ремонтні роботи планують завершити.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 3868