18 жовтня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    Волинська обласна військова адміністрація запускає комунікаційну платформу для діалогу влади та бізнесу, яка працюватиме при обласній державній адміністрації. Таким чином продовжуємо політику покращення економічного та інвестиційного клімату, на якій наголошує Президент України Володимир Зеленський.

    Наша мета – покращити діалог влади та суб’єктів господарювання, знати потреби та проблеми підприємців та, звичайно, допомагати у розв’язанні. Всі розуміють складність ситуації у країні. Водночас ми розуміємо, що саме від стабільної роботи кожного підприємства залежать надходження до місцевих бюджетів. Важливо також зберегти та створювати нові робочі місця.

    Начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко та начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач відвідали “Володимирський елеватор” ТОВ «П'ятидні».

    Під час візиту обговорили з керівником даного підприємства Валерієм Дібровою проблемні питання, підсумки жнив, а також підготовку до зими в агрокомплексі району.

    Слід зазначити, що “Володимирський елеватор” почав приймати зерно у листопаді 2018 року.

    Вівторок, 15 жовтня 2024 22:25

    Здобутки медицини у м. Володимирі

    Начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко ознайомився з оновленим відділенням екстреної медичної допомоги КП “Володимирське територіальне медичне об’єднання”. Також під час візиту були присутні начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач та голова районної ради Віктор Хиць.

    В ході зустрічі генеральний директор закладу Тетяна Ващук розповіла керівництву області про здобутки у галузі медицини.

    На облаштування та обладнання для відділення екстреної медичної допомоги було затрачено близько 100 млн. грн. з бюджетів різних рівнів.

    Також Володимирські медики поділилися з очільниками області та району своїми планами на перспективу та майбутніми засобами щодо розвитку галузі в районі.

    Вівторок, 15 жовтня 2024 22:05

    Бізнесу в Україні бути

    Начальник обласної та районної військових адміністрацій Юрій Погуляйко та Юрій Лобач ознайомились з будівництвом комплексу переробки ТОВ “Луцька аграрна компанія”, який знаходиться у селі Ліски. З особливостями будівництва ознайомила директор підприємства Світлана Собіпан.

    Будівництво нового цеху переробки дозволить задовольнити постійно зростаючий попит на ринку України та виробляти достатню кількість курятини для експорту продукції Володимир-Волинської птахофабрики до країн Євросоюзу.

    Проєкт будівництва передбачає зведення забійного цеху потужністю 13,5 тисяч бройлерів на годину. Весь комплекс складається з 50 технологічних та допоміжних будівель й споруд. Крім того, особливістю проєкту є автоматизація усіх виробничих процесів переробного цеху, повне оснащення сучасним обладнанням від відомих світових виробників техніки.

    Також комплекс переробки передбачає надійну систему екобезпеки шляхом вторинної переробки виробничих відходів та наявних сучасних очисних систем. Вартість проєкту на ділянці 12,96 га оцінюється в понад 1,5 мільярда гривень (50 млн євро).

    Вівторок, 15 жовтня 2024 21:50

    Оглянули ліцей села Льотниче

    Начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко разом з начальником районної військової адміністрації Юрієм Лобачем та головою районної ради Віктором Хицем з робочим візитом відвідали ліцей села Льотниче Зимнівської територіальної громади.

    Посадовці разом з Зимнівським сільським головою В’ячеславом Католиком оглянули нововідремонтований навчальний заклад: спортивний зал, навчальні приміщення, клас безпеки, термомодернізований фасад будівлі школи.

    До слова, нещодавно заклад був відібраний в рамках проєкту модернізації шкільних харчоблоків, який реалізовуватиметься за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua